Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Uitslag Koosjiete

Lotnummer 0219 de eerste prijs en 1532 de tweede prijs!

Nieuwe fanfare-info!!!

Er is weer een nieuwe Fanfare-info!
Klik hier om hem te lezen!

Tips van Noël voor thuis

Corona houdt ons nog wel even bezig! En daarom iets om jou thuis bezig te houden met muziek. In deze speciale rubriek neemt ons fanfare-icoon Noël Speetjens ons mee in tips voor thuis! Tips van Noël voor thuis.

Ons eigen jubileumbier: Kónzaerke!

Ons jubileum vieren we uitbundig met muziek, een reünie, concerten en.... een eigen speciaal-bier "Kónzaerke"!!! Dit bier - in een blonde en donkere variant - wordt speciaal voor dit jubileum gebrouwen bij brouwerij "De Walnoot" in Aalbeek.

Bestel hier ons unieke Jubileumbier! Er zijn verschillende paketten verkrijgbaar.

Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage beschikbaar.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.