Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Foto's concert Fanfaar en de Staar

Op 6 oktober heeft onze fanfare samen met de Mastreechter Staar een concert in onze eigen St Remigiuskerk gegeven. De foto's van dit concert zijn terug te vinden in het fotoboek.

Winnende lotnummers Koo-sjiete

De dames hebben hun deel gedaan en de winnende nummers zijn bekend!

1e prijs: 0553
2e prijs: 0841

Winnaars kunnen zich melden bij het secretariaat!

Ondertussen heeft de winnaar van de eerste prijs zich gemeld.

Fanfare-info september

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.