Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Nieuwe fanfare-info!!!

Dit is een bijzondere Fanfare-info!. Een historische. Voor het eerst in de geschiedenis van St. Caecilia konden we een tijdje niet sámen muziek maken. En dat in ons jubileumjaar. Stil gelegd voor een virus. Voor de gezondheid van onszelf en die van anderen... Daar is heel veel over gezegd en geschreven. Dat gaan we nu niet over doen. Maar we willen er wel even bij stil staan. En daarom in deze info terug in de tijd, een beeld van leden in de coronatijd en een voorzichtige blik in de toekomst. Een toekomst waarin onze fanfaar blijft blazen en de trommels niet meer verstommen...

Klik hier om hem te lezen!

Ons eigen jubileumbier: Kónzaerke!

Ons jubileum vieren we uitbundig met muziek, een reünie, concerten en.... een eigen speciaal-bier "Kónzaerke"!!! Dit bier - in een blonde en donkere variant - wordt speciaal voor dit jubileum gebrouwen bij brouwerij "De Walnoot" in Aalbeek.

Bestel hier ons unieke Jubileumbier! Er zijn verschillende paketten verkrijgbaar.

Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage beschikbaar.

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.