Fanfare St. Caecilia Schimmert

, welkom op de homepage van Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Op deze website kunt u terecht voor informatie over onze vereniging, zoals historie, de verschillende onderdelen binnen de vereniging, sponsoren en vrienden, activiteiten en nog veel meer. Veel plezier met surfen en laat gerust een berichtje achter in ons gastenboek.

Fanfare reünie

Op 21 november 2020 organiseren we in het kader van ons 175 jarig bestaan een reünie! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Het wordt een uitdaging om actuele contactgegevens te achterhalen van oud leden. Mogen we je vragen om ons hierbij te helpen en portokosten te besparen? Ben je oud-lid en wil je deelnemen aan de reünie? Of ken je oudleden die wel mee zouden willen doen. Laat dan je email-adres achter op 175@fanfareschimmert.nl! Voor de zomer krijg je dan een uitnodiging van ons! Alvast bedankt!

Ons eigen jubileumbier: Kónzaerke!

Ons jubileum vieren we uitbundig met muziek, een reünie, concerten en.... een eigen speciaal-bier "Kónzaerke"!!! Dit bier - in een blonde en donkere variant - wordt speciaal voor dit jubileum gebrouwen bij brouwerij "De Walnoot" in Aalbeek.

Bestel hier ons unieke Jubileumbier! Er zijn verschillende paketten verkrijgbaar.

Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage beschikbaar.

Geslaagden individuele examens HaFaBra

Proficiat aan de geslaagden van de individuele examens HaFaBra!
naaminstrumentniveaudocent
Noraya BoersBugelpreludeHarrie Schaeps
Zef VliegenKleine trompreludeSandra de Jong
Lynn CoumansKleine trompreludeSandra de Jong
Marijn KuipersKleine tromASandra de Jong
Lisa BrorensKleine tromASandra de Jong
Sophie WolfsKleine tromASandra de Jong
Timothey Munnichs TromboneB Luc Scholtes
Soufian KoraichiEuphoniumBLuc Scholtes
Anne BuijsenSopraan saxofoonCJordi Rouschop
Rimmi LimpensBugelDHarrie Schaeps

Fanfare-info december

Ben je benieuwd naar de activiteiten die de afgelopen periode hebben plaatsgevonden of naar wat er nog op de planning staat? Bekijk dan de nieuwe fanfare-info!

Foto's intern solistenconcours

Op 30 maart organiseerde de Commissie Opleidingen weer het jaarlijks solistenconcours. Kijk in ons fotoboek voor de foto's (met dank aan Barry Kuipers).

Slagwerkensemble St. Caecilia Schimmert wint ONSK!

Ons slagwerkensemble o.l.v. Roy van Wersch is op het ONSK (Open Nederlands Slagwerk Kampioenschappen) te Barneveld kampioen geworden in de basisklasse gestemd.

De drumbandleden speelden 86 punten bij elkaar met 'Wooden Puppets' en eindigde daarmee bovenin de ranglijst

Van harte proficiat!

Bewaarkaarten

Er zijn nu bewaarkaarten beschikbaar voor de drumband en fanfare. Dit zijn handige overzichten met de belangrijkste (contact)informatie. Print hem uit en hang hem op het prikbord!
Bewaarkaart drumband
Bewaarkaart fanfare

eXTReMe Tracker

Alle rechten voorbehouden. ©1999-2016.