Fanfare St. Caecilia Schimmert

Interactief

Media

Op deze pagina vindt u allerlei items uit de media, zoals interviews, rapportages, uitzendingen en andere media items die betrekking hebben op Fanfare St. Caecila Schimmert. Media uitingen met betrekking tot concoursdeelname van Solisten, Fanfarekorps of Drumband vindt u onder het menu item concours.

2015

 • Ă“ngerwaeg in de kerk van Schimmert
  Tijdens de voorbereidingen voor het concert met philharmonie zuidnederland is L1 is op bezoek geweest in onze kerk en heeft daar met Dion Soons en Jean Steijns gesproken over wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van zo'n concert.
  Klik hier om de uitzending te bekijken.

 • Frenk op de radio
  Op zondag 6 september is Frenk te gast geweest bij het L1 radioprogramma "Klassieke gast" van Emil Szarkowicz. In dit programma mag de gast een aantal muziekfragmenten uitkiezen die hem of haar op een of andere manier weten te raken en Frenk vertelt waarom hij juist deze fragmenten (van Ravel tot Prokofiev) heeft gekozen Ook wordt er dieper ingegaan op de loopbaan van Frenk en hoe hij met het vak van dirigent omgaat.
  Klik hier om de uitzending terug te luisteren, zeker de moeite waard!

 • Jordi in de krant
  In de krant van 12 augustus stond een mooi artikel over onze eigen Jordi Rouschop!
  Klik hier om het artikel te lezen.

2008

2006

2005Mocht u media uitingen met betrekking tot onze vereniging tegen komen, dan kunt u die digitaal aanleveren of ons ervan op de hoogte brengen door te mailen naar: web@fanfareschimmert.nl