Fanfare St. Caecilia Schimmert

Interactief

WWW

Deze website is in het voorjaar van 2005 ontwikkeld en sinds 1 juli 2005 officieel online. Deze vernieuwde site vervangt de oude homepage van onze fanfare die vanaf 1999 online is geweest. Door de inzet van meerdere mensen, samengebracht in de internet commissie, wordt getracht de informatie op deze website zo up-to-date mogelijk te houden.

Commissie

  • Bas Ritt: agenda, content algemeen, nieuws, activiteiten, vrienden
  • Mark Lardinois: fanfare-info, fotoboek, technische realisatie (PHP/SQL)
  • Maurice Schneiders: gastenboek, ontwerp & technische realisatie

Voor vragen of opmerkingen: web@fanfareschimmert.nl.

De internet commissie van het eerste uur geniet na de officiële opening op 1 juli 2005 van een welverdiende vakantie op een zonnige locatie ver van Schimmert. Vlnr, Bas, Barry, René en Maurice (initiator en geestelijk vader van deze website).

Disclaimer

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De beheerders spannen er zich voor in de inhoud van deze website regelmatig te actualiseren. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onjuist is. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt voor risico van de gebruiker.

Fanfare Sint Caecilia 1845 is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het gastenboek. Dit gastenboek wordt automatisch gegenereerd, op basis van door derden ingevulde gegevens. Indien u problemen hebt met teksten of opmerkingen in het gastenboek, kan dit gemeld worden via gastenboek@fanfareschimmert.nl.

Privacybeleid

De gegevens die u achter laat in het gastenboek zijn voor iedereen met een internetverbinding beschikbaar. Het is niet mogelijk om berichten te plaatsen in het gastenboek zonder een naam en een bericht achter te laten. Deze gegevens zullen dan ook altijd zichtbaar zijn. Tevens wordt uw ip-adres altijd geregistreerd en is deze zichtbaar voor de beheerders van het gastenboek. De beheerders behouden zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen van bepaalde diensten die op deze website worden aangeboden.

©1999-2009. Alle rechten voorbehouden.